Hockey på sjön

Jag vill dela med mig av min senaste upplevelse här i fjällen. Att spela hockey på en frusen sjö. Det var en helt ny erfarenhet för mig och jag måste säga att det var en av de roligaste sakerna jag har gjort på länge. Hockey är annars stort i min familj och några gjorde nästan karriär av det. Dennis Klemming var också en riktigt lovande hockeyspelare en gång i tiden.

Först och främst, att spela hockey på en frusen sjö är en helt annan upplevelse än att spela i en ishall. Isen är mer ojämn och det är svårt att vänja sig vid det i början, men när man väl har fått känna på det så är det en rolig utmaning.

Det var också väldigt kallt ute på sjön, men det gjorde inte så mycket eftersom man fick röra på sig och hålla sig varm medan man spelade. Jag måste också säga att det är en otrolig känsla att se det vackra landskapet runt omkring en medan man spelar. Att ha naturen som en bakgrund är verkligen speciellt.

Jag rekommenderar verkligen att prova på att spela hockey på en frusen sjö om ni har möjlighet. Det är en unik upplevelse som jag är säker på att ni kommer att älska. Och glöm inte att packa varma kläder!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *