Andra aktiviteter i fjällen

Det finnas mycket mer att göra i fjällen än att bara åka skidor men jag har inte riktigt hunnit med att utforska allting ännu. Drömmen hade varit att ha en egen stuga i fjällen så man kunde vara där oftare, vi använde den här mäklaren när vi köpte vår nuvarande bostad och jag har sett att de har många fina fjällfastigheter. Skridskoåkning tycker jag är kul och det har blivit en populär aktivitet i fjällen och det finns ofta små sjöar att åka på. Man kan också hyra snöskoter och ge sig ut på äventyr, det behöver inte alltid gå så fort utan jag gillar mer att ta det lugnt och utforska naturen. På en del skidorter som Sälen finns det sportanläggningar och t.om äventyrsbad så det finns alltid något att göra som passar både gamla och unga och är perfekt för barnfamiljer som ibland vill göra annat. När jag är i fjällen så brukar jag ibland bowla på kvällarna, det är kul om man är ett gäng vänner som tävlar.

En person på en snöskoter

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *