Vilka röstar du på?

Alltså.. Jag tycker alltid att det är lika svårt att bestämma mig för vilket parti jag ska rösta på när det är val. Jag har liksom inget parti som jag gillar till 100 %, utan jag följer gärna politiken en tid innan valet och avgör därefter vilket parti som känns bäst just då. Har aldrig egentligen gillat politik men känner ändå att man bör ta ansvar som svensk medborgare. Idag hittade jag detta test som jag tycker var väldigt bra. Om man inte hunnit sätta sig in i politiken så kan det här testet faktiskt fungera som en liten vägledning. Sen borde man ju förstås vara lite insatt i de olika frågorna som tas upp i testet och veta vad de handlar om. Annars kan det kanske bli lite tokigt. Men det hjälpte mig lite på traven i alla fall. Börjar känna mig ganska säker på vilka jag ska rösta på i år.

Vilka röstar du på?

unnamed


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *