Vandring i Höga Kusten

Heeej på er 🙂 Här kommer lite hälsningar från vår vandringsresa. Just nu är vi Örnsköldsvik och det är så himla vackert här! Imorgon ska vi på Höga Kusten-vandring och det ska bli så kul! Vi har kollat på en massa bilder och videos därifrån och det är helt otroligt vackert. Utsikten slår ju verkligen allt! Ska ta massor med bilder när vi är där. Vi har bestämt oss för att ge oss på en 40 kilometers runda. Wish us good luck, cause we’re gonna need it!

Vi har dock hunnit ha lite otur under resan också. Inte ska man väl få ha det för bra heller? Bland annat fått punktering på bilen och så vidare. Dessutom har jag glömt flytta över sparpengar till mitt vanliga konto så det börjar redan eka tomt. Ooops.. Hur kan man glömma något så viktigt? Och inte har jag ju min bankdosa med mig heller. Så hur löser jag detta? Jo jag har bestämt mig för att snabblån. Kredit365 erbjuder nämligen enkla sms lån som man kan ta när som helst och pengarna kommer in på kontot direkt. Ni minns säkert att jag skrev om dem tidigare? Ja, nu har jag alltså fått en anledning att testa dem.

 Höga-Kustenleden-Etapper

Lånade denna bild från hogakusten.se för att kunna visa er hur det ser ut. Visst är det vackert?!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

312 svar till ”Vandring i Höga Kusten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *