Underbar helg

Hej på er!

I helgen fyllde min farfar 80 år! Så det blev ett ordentligt kalas vill jag lova. Hela släkten var där och det bjöds på både tårta och champagne. Han är väldigt pigg min farfar, trots sin ålder. Han är en av mina absoluta favoritpersoner. Han har en sån härlig personlighet och är alltid så himla positiv, det gillar jag. Sån vill jag också vara i hans ålder 🙂 Även om han fått vara med om väldigt mycket i sitt liv så har han liksom inga större bekymmer. Livet är härligt, tycker han 🙂

Att köpa present åt honom var verkligen inte svårt. Han älskar nämligen jakt så jag köpte ett presentkort på www.pnjakt.se åt honom. Tänkte att jag kan hjälpa honom att beställa just det han vill ha sen någon dag. Han blev jätteglad för det och gav mig en så varm kram. Brorsan visste också precis vad farfar tycker om. Av honom fick han lite bilgrejer från Skruvat. Där hittar man utan tvekan de bästa och billigaste delarna. Efter att ha öppnat alla presenter var farfars leende större än jag någonsin sett det. Han var så glad. Inte för att han fått så mycket presenter, utan för att vi alla känner honom så väl. Det var så himla härligt att se hur rörd han blev. Fina farfar!

Men hörni, nu måste jag kila. Har lovat en kompis att följa med på bio ikväll. Vi ska se filmen Maleficent. Ingen av oss har hunnit gå och se den än trots att vi längtade så mycket på att den skulle ha premiär tidigare i sommar. Ha det så bra allihop!

3af0c100-b6d6-11e3-99c0-d1199c73c669_maleficent


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

82 894 svar till ”Underbar helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *