Tips till er skidåkare

Här kommer ett litet tips till er skidåkare som känner att det är dags för en skidresa! Som ni vet så älskar jag de svenska fjällen men jag drömmer även om att åka på en längre skidresa till Alperna. På fjallresor.se hittar ni allt ni behöver för att boka en resa både i Sverige och Alperna. De erbjuder både olika paketresor samt grupp- och skolresor. Hur häftigt vore det inte att till exempel åka till Nerja i Spanien med klassen? Sätt igång att samla ihop pengar till en klassresa redan idag om ni inte redan gör det!

Jag är verkligen sugen på en lite längre resa. Måste höra om någon av mina kompisar har lust att åka någonstans nu under början av året. Det är alltid roligare när man är flera på sådana här resor. Ni som varit och skidat utanför Sverige, vart har ni varit och vad tyckte ni om det? Vore kul att få lite tips och idéer på vart man ska åka. Jag har alltid gillat Schweiz. De har riktigt maffiga berg där och så himla vackra landskap i hela landet. Jag får nog ta mig en liten funderare över det här. Om inte annat så blir det en resa till de svenska fjällen. Det är där jag trivs som bäst.

swiss-1225533-m


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Tips till er skidåkare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *