Supermysig påskhelg och serier i soffan

Hej på er! Jag hade en så himla mysig påskhelg så det var inte klokt. Jag var hemma hos mina föräldrar och blev bjuden på massor av god mat. Ett helt underbart påskbord med allt gott som ska finnas där. Ni vet, Janssons frestelse, ägg, köttbullar, prinskorv, skinka, rödbetssallad, sill…. Mmmm, sill. Det älskar verkligen jag. Framförallt senapssill. Det är min favorit! Påskmust kan jag dricka litervis dessutom. Tur att det bara är påsk en gång om året 😉

Ikväll har jag dammsugit och plockat ordning så nu är det ordning och reda på torpet igen. Och nu tänker jag bara slänga mig i soffan med en smoothie jag precis mixade (blåbär, hallon, banan och havre) och kolla massa avsnitt av House. Åh, det är så spännande i serien just nu. Tur att det finns många avsnitt att titta på! Blir helt uppslukad av House.

showimages_house_large_large

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Supermysig påskhelg och serier i soffan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *