Spa i helgen

Hej på er! Min mobil fungerar som vanligt igen, så jag antar att den bara inte hade hunnit torka ordentligt sist jag skrev. Så det känns ju skönt att slippa lägga ut pengar på en mobil eftersom det inte var särskilt längesen jag köpte den jag har nu.

I helgen ska jag och en kompis på spa! Det ska bli så himla skönt. Först hade vi planerat en hemma spa-dag, men sen tänkte vi att vi lika gärna kan lyxa till det lite och gå på ett riktigt spa. Hon känner nämligen en som jobbar på ett spa och fick två rabatt-checkar dit. Så vi får gå för halva priset, lyxigt värre! 🙂 Ska bli så skönt att få koppla av lite. Har ni hört talas om snögrottor som de har på många span nu för tiden? Det vill jag verkligen prova på! Ska göra det i helgen om de har det på det spat vi ska till!

spa-treatments_1920x1200_82352


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

10 svar till ”Spa i helgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *