Snuvig, men glad ändå!

snöHej alla vänner!

Hur står det till med er? Med mig är det bra, jag är klart lite snuvig, men det hör ju till årstiden. Så länge jag slipper feber eller raslig hals. Snuvan kan man ju leva med hur länge som helst! Dock har jag börjat känna av en huvudvärk idag, som jag är rädd innebär att jag håller på att bli dålig. Men då får man bara hålla sig varm, dricka mycket vatten och ta det lugnt. Så kanske jag slipper .. Har ni fortfarande snö hos er? Det har vi hos oss! Så himla underbart är det. Det är lite slaskigt vid speciella platser, men så fort man kommer ut i skogen eller på landet så ligger den så vacker och nästan orörd som den ska! Det är så fridfullt. Tyst. Härligt.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *