Skidsäsonger närmar sig!

Det är ju verkligen inte alls så långt borta med skidsäsongen nu och jag längtar så jag spricker! Visst har sommaren också bjudit på både det ena och det andra skrattet, men skidåkningen är ju där jag hittar min stora passion. Jag funderar på om det kanske vore smart att börja träna upp benen igen, måste erkänna att jag har slappat lite på den biten under sommaren. Dessutom har jag inte direkt avstått från det goda livet med mat och dryck i litervis. Haha, så jag tror nog att jag ska små starta lite. Jag har ju faktiskt en gammal spinningcykel hemma, så jag tänkte om jag inte skulle börja med det här:


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Skidsäsonger närmar sig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *