Ska jag eller inte?

Alltså jag har verkligen velat fram och tillbaka på sistone. Tog inget lån från Folkia då sist som jag skrev om det men nu är det så att jag verkligen behöver pengar till höstshopping så det lutar mot att det blir ett lån i alla fall. Det är ju liksom redan höst och jag har inte hunnit köpa nästan nånting än. Hittade ett par snygga skor inne på DinSko i helgen som unnade mig, men jag skulle även behöva en ny jacka, lite koftor, byxor osv. Trenderna ändras ju från år till år. Det är inte så kul att gå i sina gamla höstkläder när alla andra går runt i nya snygga kläder. I år är höstmodet dessutom så himla snyggt! Finns massor jag vill köpa till min garderob. Så ja, det lär nog få bli ett litet lån nu. Behöver verkligen lite nya mysiga koftor. Det är så himla ruggigt på morgnarna så man måste ju pälsa på sig ordentligt.

Fast visst är det ändå härligt att det börjar bli så kallt? Snart är nog vintern här 😉 Som jag längtar!

large (23)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *