Sista dagen på juni

june1 july1

Nu är det dags att säga farväl till juni och välkomna juli. Alla människor har tagit semester i juli men jag och mina vänner tog augusti. 4 veckor i augusti – check! Vi pratar om att åka utomlands men jag vet inte när, var eller hur. Skulle vara coolt att tågluffa. Har aldrig gjort det men har hört att det ska vara riktigt coolt. Och det är inte SÅ farligt dyrt tycker jag.

Man kan köpa ett sånt där interrail-kort och nu när jag kollar priser är det inte farligt alls. För vuxna (26-59 år) kostar det 4655:- och då får man resa 22 dagar i följd. Det vore ju helt sjukt häftigt, tänk om man kunde göra det bara sådär! Man beställer det och sen skickas kortet hem till en med post, man har det typ max 2 dagar efter. Det gäller i dessa länder:

Storbritannien, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Schweiz, Österrike, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, Tjeckien, Slovakien, Polen, Ungen, Rumänien, Slovenien, Kroatien, Bosnien/Herzegovina, Serbien, Montenegro, Bulgarien, Grekland, Turkiet, Finland och Makedonien.

Tänk, då får man både sol och bad blandat med sevärdheter och historia! JAG VILL!

tågluffa


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

266 svar till ”Sista dagen på juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *