Säsongsbostad i skärgården eller fjällen?

Det är många som drömmer om ett semesterboende dit man kan åka under helger och ledigheter. Det kan kosta en del, men är definitivt en bra investering. I mitt fall skulle valet givetvis falla på en bostad i fjällen – kanske i Åre eller Sälen, så jag har tillgång till skidåkning under delar av året. Resterande tiden på året kan jag använda till att vandra i vackra fjällmiljöer och njuta av lugnet när inga skidåkare besöker orten. Trots att jag älskar fjäll och skidåkning skulle jag dock inte ha något emot ett semesterboende på andra platser i Sverige heller. Tänk dig till exempel att hitta ett boende på kusten i vackra Bohus län. Västkustens skärgård är riktigt vacker, åtminstone på sommaren. I den bästa av världar skulle jag ha ett boende i fjällen under vintern och ett boende på västkusten under sommaren.

Hus i snön under natten
Brygga vid vatten och skog


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

163 959 svar till ”Säsongsbostad i skärgården eller fjällen?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *