Saknar redan vintern

Hallå på er!

ALLA pratar om hur underbart det är med vår, men jag har redan börjat sakna vintern haha. Visst, jag tycker också det är härligt när solen tittar fram och att man faktiskt börjar känna värmen från dens strålar. Men jag kan inte låta bli att längta efter snö. Älskar ju vintern! Men måste väl försöka njuta av våren nu 🙂

Har pratat lite om att boka in en resa med ett par kompisar. Jag vet, jag som skulle bli mer ekonomisk.. Men vi pratade om en sista minuten i så fall och de kan man ju få väldigt billigt om man har tur. Spanien eller nåt vore härligt. Eller kanske Grekland. Skulle sitta riktigt fint med en solsemester nu faktiskt och få lite färg så att man inte är blekast på stranden sen i sommar 🙂

wintermiss


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

247 svar till ”Saknar redan vintern”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *