Livet är underbart!

Hörrni vet ni en sak? Livet är så otroligt underbart! Läste på Aftonbladet igår att den första riktiga snön kommer börja rulla in över landet! Ingen är nog lyckligare än jag! Läs artikeln på Aftonbladet här.

SONY DSC

Jag hoppas bara att det är snö på jul! Det är alltid lite lotto över det hela. För ett par år sen kommer jag ihåg att det regnade på julafton och det var verkligen hur tråkigt som helst. Men jag tror att de två senaste åren har vi haft snö och julkänslan man får då är helt fantastisk. Jag håller verkligen alla tummar och tår för att det ligger ett härligt täcke av snö på marken när det är juletider.

Jag har i alla fall redan börjat ladda för snön. Bilen har fått en rejäl service av ingen mindre än mig själv. Jo jag ska berätta för er att min pappa är bilmekaniker och när jag var yngre hjälpte jag honom alltid i garaget och meckade med bilarna, skruvade i skruvar, målade och tvättade. Det resulterade i att jag faktiskt kan en hel del, även om det inte är det största intresset jag har. Men jag måste erkänna att jag känner mig som en riktig handy woman när jag väl sätter igång och mekar.

handy


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *