Kylan närmar sig ..

Hej raringar! ♥︎

Känns det okej att hösten är nära nu för er? Det är väl knappast någon överraskning att jag fullkomligt älskar att mörkret och kylan närmar sig! Jag längtar så tills det blir sådär krispigt, vet ni! Det är verkligen den bästa tiden på året, hela vinter framför sig och hur många mysiga innekvällar som helst med den. Jag ska faktiskt börja tjuvstarta lite med höstmyset, tänkte jag. Ska nog åka till IKEA och handla på mig ljus och doftljus och fylla hela hemmet med mys. Ved-leveransen kommer i morgon så då blir det till att bära och stapla. Men sen är det ordnat för alla brasor som kommer tändas detta året! Vill att det ska vara kallt nu, så man behöver sina riktigt varma och mysa koftor, raggsockar och varma koppar te om kvällen! Längtar, längtar, längtar!

feel


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

268 svar till ”Kylan närmar sig ..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *