Hur blir man ekonomisk?

Åhh, typiskt när man tror att man äntligen börjar få ordning på saker så dyker något oväntat upp. Vill inte ta upp exakt vad som hänt här på bloggen men kan ju säga som så att det rör min ekonomi. Har kikat runt lite efter någon bra lånbutik och hittade en som erbjuder små lån. Precis vad jag behöver just nu!

När jag fått bukt på denna lilla incident ska jag försöka bli mer ekonomisk. Kanske borde börja föra en budget? Hur blir man egentligen ekonomisk? Känns ju redan som om allt jag köper är sådan jag verkligen behöver. Kanske borde ta och önska mig Blondinbellas bok Economista i födelsedagspresent och bli en riktigt economista 😉

economista


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *