Helt tillbaka på banan igen!

Nu känner jag att jag mår helt bra, kan prestera som jag gjorde innan, orkar allt på jobbet och så. Ligger lite lågt med träningen än dock, har varit och kört lite lätt för att få in vanan igen men det har gått bra. Mina löparskor är asbra också måste jag bara säga! Äntligen får jag använda dem! De är grymma, känns som att jag flyger fram när jag joggar.

landetImorgon är det midsommar och jag har bestämt att jag ska ta det riktigt lugnt. Det var tal om att åka till Utö med några vänner men jag har sagt att jag hoppar det, vill inte dricka och sova i båt och så efter den här helvetesförkylningen jag hade. Så jag åker med mamma och pappa till landet istället. Det brukar vara trevligt midsommarfirande där med midsommarstång, jordgubbstårta och dans. Men absolut noll alkohol för mig. Jag vill verkligen inte riskera. Kanske löjligt eftersom att det var ett tag sen nu jag var sjuk men det satte verkligen allvarliga spår!

Så imorgonbitti ska vi åka till landet. Pratade med mamma nyss och hon sa att de hämtar mig vid 7.30 på morgonen. Då ska vi vara där till 1o-tiden. Vi måste nämligen stanna och handla lite också så att vi har. Men det är alltid något visst med att åka till landet. Det är så mycket känslor och minnen som kommer tillbaka. Så många somrar man spenderade där! Nej, jag älskar landet! 🙂

Hur ska ni spendera er midsommar? Om ni träffar mina vänner på Utö, håll ett extra öga på dem så att de sköter sig! 😉


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

79 194 svar till ”Helt tillbaka på banan igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *