Happy halloween, allihop!

bu

 

Det är ju inte direkt något som firas något speciellt, men tycker ändå man kan önska er andra en trevlig kväll. För oss så är det middag och några glas vin som gäller. Egentligen en vanlig lördagskväll när jag tänker efter. Kanske åker på någon film efter middagen och poppas lite popcorn. Jag är helt slut efter veckan som gått så jag känner verkligen inte för att göra något ansträngande på hela helgen. Har dessutom djävulsk träningsvärk i låren, så röra mig kommer jag inte göra mycket eller gärna på någon dag. Puh! Men träningsvärk är ju en härlig påminnelse att det faktiskt händer något där innanför när man tränar!

Ha en härlig kväll, hörni, vad ni än hittar på! ♥︎


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

263 svar till ”Happy halloween, allihop!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *