Hämtat grejer från magasinet

Ohhh, idag har jag varit och rotat runt i mitt magasin! Lämnade dit lite vintergrejer och fick med mig en massa sommarprylar hem 🙂 Alltid lika kul! Man glömmer ju nästan bort vad man har när de ligger undanpackade i flera månader.

Hämtade bland annat min backpackerväska utifall att det blir en vandringsresa i sommar. Hat pratat om det med ett par kompisar. Tänkte kanske köra på det istället för en utlandsresa. Sen fick jag med mig lite sommarkläder och -skor och annat roligt.

Nu ska jag börja packa upp allt och lägga det till rätta här hemma sen blir det filmmys med några vänner. Hej så länge!

hike
Detta ser väl underbart ut?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

219 svar till ”Hämtat grejer från magasinet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *