Förbereder inför vandringen

Hej på er!

Idag är jag på lite bättre humör. Vi har varit och köpt lite grejer till vandringen nämligen! 🙂 Ryggsäckar, matlådor, första hjälpen-kit etc. Massa nödvändiga saker och även lite onödiga saker. Haha det brukar bli så när man åker och shoppar med ett gäng tjejer. En del saker valde jag dock att beställa från internet för ett tag sen och mitt paket anlände igår! Det innehöll sköna varma kläder att vandra i och även ett par nya fotbollsskor! Och nej, jag ska inte vandra i fotbollsskorna utan dem beställde jag bara för att mina gamla fotbollsskor börjar bli så slitna. Har lirat en hel del fotboll med kompisarna i sommar. Om det är någon sommarsport jag verkligen gillar så är det fotboll.

Nästa lördag, alltså den 12, åker vi. Förhoppningsvis kommer jag att kunna uppdatera er lite under resan men det beror helt enkelt på om vi hittar gratis wifi längs med vägen 🙂 Det måste ju finnas på vandrarhem, caféer, bibliotek osv som vi säkert kommer att besöka då vi kör mellan de olika vandringslederna. Hittade några intressanta vandringstips på denna sida förresten. Vi får väl se hur många leder vi orkar/hinner med 🙂

Jo vi har förresten köpt ett tält också som vi förhoppningsvis får användning av under resan. Jag älskar att tälta! Vi var tvugna att resa det i helgen för att se så att alla tre fick plats haha. Det fanns gott om rum som tur var!

camping-tent-1-91679-m


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 618 svar till ”Förbereder inför vandringen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *