Det här med att få en hjälpande hand!

Det har varit en ganska tuff tid nu, både ekonomiskt och personligt. Jag har liksom inte varit mig själv, känns det som. Varit hängig och trött, inte orkat någonting och sen har jag hamnat efter med räkningarna. Det är en ruskigt dålig kombination, måste jag säga. För man mår ju sämre psykiskt när ekonomin stressar. Det tog några veckor, men till slut tog jag mig i kragen och bad om hjälp. Jag började med att ringa angående ett snabblån för att komma ikapp med räkningarna och blev bemött av en riktigt vänlig kundtjänst, alltså precis vad jag behövde i den situationen. Efter den ekonomiska delen var under kontroll så gick jag faktiskt till min läkare. Jag tänkte att det kanske kunde vara något fysiskt som gjort mig såhär nere. Det visade faktiskt sig att det var just det, så nu har jag fått vitaminer som jag tydligen hade brist på och så bokade vi in ett återbesök om ett par veckor för att se om det hjälpt. Har det inte hjälpt så kommer jag nog få en remiss till att gå och prata med någon. För såhär kan jag inte ha det längre, jag är som person fylld av energi och livsglädje, så detta måendet går inte riktigt ihop med min personlighet.  Så håll tummarna för att vitaminerna gör susen, så ska jag även börja tänka extra på vad jag stoppar i mig. Tydligen kan ju dieten göra mycket för välbefinnandet.

badday


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

71 543 svar till ”Det här med att få en hjälpande hand!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *