Dålig start på månaden ..

Alltså, det är ju aldrig kul när månaden börjar med en massa problem, men det bestämde sig juli för att göra. För det första så gick min frys sönder, det är nog något av det stötigaste på länge. Dessutom märkte jag inte det då jag var på jobbet, så när jag kom hem var hela köket fullt med vatten … suck! Fick kasta alla mat jag hade där som inte tåldes att bli upptinade och frysta igen, vilket var mycket! Sen ringde jag faktiskt pappa så fick han komma och hjälpa mig. Vi kom undan relativt billigt med en ny frys, men ändå väldigt frustrerande. Om det inte var nog med detta spektaklet så bestämde sig min bil för att krångla också, detta resulterade i att jag var tvungen att beställa nya reservdelar som verkstan fick sätta på plats, också väldigt frustrerande. Men även där gjordes det lite enklare av att jag kunde söka fram delarna att beställa genom att man kan söka på olika bilmärken på sidan jag valde. Men ändå, hörni, varför allt på en gång?!

memeI helgen ska jag alltså på grund av den här, rent ut sagt, skitveckan bara ta det lugnt. Jag ska dricka vin, kolla TV-serier och äta glass. Vill typ leva i min pyjamas hela helgen, kanske ska planera in det. Att inte göra någonting och inte behöva klä sig fint. Semestern börjar nästa vecka, så jag tror det kan vara smart att börja semestern med en riktigt avslappnande helg, samla energi till allt roligt som väntar när jag är ledig. Nu ska jag gå ut och springa lite, tänkte jag, rensa tankarna.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

1 180 svar till ”Dålig start på månaden ..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *