Dags för budget

Min ekonomi och jag går inte riktigt hand i hand just nu. Jag har nog haft lite för roligt i sommar och spenderat lite för mycket pengar. Det börjar kännas nu. Funderar faktiskt till och med på att ta ett snabblån nu bara för att klara mig resten av månaden. Vill inte behöva börja snåla när det kommer till mat. Det är det värsta jag vet. Jag vill aldrig behöva gå hunrig eller tänka på hur mycket något kostar i butiken, utan jag tycker det borde vara en självklarhet att man alltid har mat på bordet. Har jag inte pengar tar jag därför hellre ett snabblån än att vara hungrig. Jag funderar på att ansöka om Folkias snabblån. De har jag ju testan förut och jag vet att de fungerar bra. Ja, dom får det nog bli.

Till vintern planerar jag ju som sagt både en Åreresa och en Frankrikeresa så nu blir det spara, spara, spara som gäller. Har gjort upp en budget som jag MÅSTE följa hela året ut. Tror ni jag klarar det? Om jag verkligen vill åka på de där resorna så är det bäst för mig själv att jag gör det 😉 Någon som har bra tips på hur man enkelt sparar pengar?

large (48)Mitt mål 😉 haha.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *