Bla, bla, bla!

Hej allihop!

Nu insåg jag precis att jag ju inte har bloggat på hur länge som helst! Helt galet så länge sedan det var ju! Det har helt enkelt inte varit speciellt prioriterat de senaste veckorna, tyvärr. Men nu är jag tillbaka, och det med basta! Jag har väl egentligen inte gjort speciellt mycket sedan sist, förutom att jag har börjat träna en del. Det är så skönt när man lyckas få in träningen som en rutin i vardagen, då tänker man ju inte på det på samma sätt. Det blir inte lika jobbigt. Dessutom tränar jag som mest hemma, vilket ger mig ett väldigt litet utrymme för ursäkter. Haha! Jag känner mig själv bra nog för att veta att vad som krävs!

bla2


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *