Besök av sysslingen med dotter

I juli kommer min syssling Katrin och hennes dotter Helen upp till oss. Katrin och hennes partner håller just nu på och letar hus på Lidingö efter att ha bott i en pytteliten lägenhet i Norsborg i flera år. Sist jag pratade med dem var Katrin riktigt orolig för att inte hitta sitt drömhem, men när hon ringde idag var hon jätteglad och sa sig ha hittat den bästa mäklare lidingö har att erbjuda. Måtte allt gå som de önskat sig! Jag ser så fram emot att hjälpa Katrin och Helen att ”bekanta sig” med mina kära fjäll! Minns första gången jag och mina föräldrar sommarsemestrade i Lindvallen: vi plockade hjortron, åt glass och åkte i Lindvallens vattenrutschbanor dagarna i ända. Vissa dagar besökte vi det närliggande Hundfjället och provade på deras rodel – det var ett stort äventyr för en liten tjej. Hoppas Helen kommer njuta av fjällens magi lika mycket som jag gjorde och fortfarande gör!

Båt och svenska fjäll
Vattenrutschbana på ett fjällhotell

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

42 788 svar till ”Besök av sysslingen med dotter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *