Balsam för själen!

Vet ni vad jag har bestämt mig för i min jakt på välbefinnande? Jag ska ta en weekendresa, helt själv, och bara vara med mig själv. Jag tror det kan vara riktigt sunt för mig. Rensa tankarna och ladda batterierna. Vitaminerna som jag fick av läkaren har redan börjat ge lite effekt på mitt välmående, särkilt min energi, så jag börjar komma tillbaka på banan på riktigt igen. Helt galet om det verkligen var en vitaminbrist som nästan drog ner mig i en depression, att det ens är möjligt? Men i vilket fall som helst så ska jag åka till Lissabon, tänkte jag. Jag har alltid velat åka dit, för det verkar så himla fint, och nu när jag är 90% säker på att en ensamresa är det bästa för mig, så känns det ju som en given stad att åka till. Det blir jag, min kamera och en bok som åker dit. Låter inte det underbart?

lissabon

Jag tror det kommer bli en underbar helg, nu ska jag bara prata med mamma om det och övertyga henne att det inte är något farligt att åka dit själv. Känner jag henne rätt som kommer hon nästintill förbjuda mig att resa på egen hand, så jag har lite jobb med henne framför mig. Haha! Men det känns helt underbart att ha orken att göra saker igen, att det man orkar inte längre bara är att ligga i soffan med halvt öppen mun och halvt stängda ögon.

Watch out, world, I´m back!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

14 svar till ”Balsam för själen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *