Är man stockholmsbo så är man

Kommer man från Stockholm så gör man. Jag skulle gärna flytta norrut men jag vill på något sätt inte lämna Stockholm. Storstadslivet passar mig riktigt bra trots att det är väldigt skönt att få komma iväg mer ofta än sällan.

Jag har bestämt mig för att hitta en ny lägenhet i alla fall. Hittade en jättefin lägenhet på Östermalm så jag kontaktade fastighetsmäklaren på östermalm för att se hur det ser ut med den lägenheten. Annars får jag försöka hitta någonting annat.

hus

Vill så gärna bo i city samtidigt som jag inte vill göra det eftersom att jag vill ha råd att köpa en stuga uppe i fjällen. Eller en lägenhet eller vad som helst så att man slipper hyra varje gång man ska någonstans. Men frågan är om man ska köra sitt race och besöka alla platser först så att man vet vart man borde ha stugan… Aja vi får se vad som händer.

Någon mer som har stuga i fjällen? Vad föredrar ni, att ha en egen köpt stuga eller att hyra varje gång ni åker?

Så fort sista resan är gjord ska jag fokusera på att hitta en bra jacka inför vintern. Den jag har idag har hängt med ett par år så skulle behöva en ny. Gillar Peak Performance jackor så ska se vad jag hittar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

265 svar till ”Är man stockholmsbo så är man”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *