Äntligen frisk

Alltså herregud hörrni, vad sjuk jag blev! För typ två veckor sen började jag få lite ont i halsen och jag körde på med träningen och så som jag gjort tidigare. Det skulle jag INTE gjort. Den förkylningen som bröt ut sen var inte att leka med. Jag låg helt golvad fram tills typ nyss. Nej men en hel vecka var jag sängliggandes och jag har varit hemma från jobbet i typ 2 veckor! I fredags började jag känna mig lite bättre och gick ut på en liten promenad. Alltså, helt sjukt! Så nu har jag såklart missat supermånga pass från träningen. Men det får vara så. Jag har typ gjort ingenting, bara legat hemma och kollat på filmer och så.

Hittade dessutom ett nytt band som jag gillar som fasiken. Union J. Ytterligare ett pojkband med massa supersöta små pojkar. Alla har dock väldigt bra röster, till skillnad från vad de brukar ha när det är ett pojkband. Lyssna här:

Bra va? 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *