ÄLSKAR varm yoga

Jag tycker verkligen att det är kul med varm yoga. Man känner sig så himla tillfreds efteråt och rörlig. Jag blev rekommenderad att testa Bikram yoga så tänkte göra det. Det finns en studio på Södermalm som tydligen ska vara bra, tänkte kanske testa den.

Nu är våren i alla fall på väg. Det känns i hela kroppen, från topp till tå. Jätteskönt på ett sätt men på ett annat sätt inte för jag känner att jag inte riktigt hunnit med allt jag ville göra den här vintern. Men det kommer ju fler vintrar såklart och tack vare att jag inte spenderat alla pengar denna vinter så har jag mer pengar till nästa. Vill verkligen utomlands och åka skidor.

Helgen var i alla fall jättebra. I fredags var jag ute med ett par vänner, jättekul! Blev inte så sent alls, var riktigt trött efter en hel jobbvecka. I lördags var jag bara hemma och städade och lagade massa matlådor. Gjorde en jättelasagne och en korvstroganoff. Fattar inte hur jag ska kunna äta allt detta haha men det går nog säkert bra. Igår var jag ute och shoppade med Erika. Jättekul! Hittade massa fina kläder men köpte bara några plagg. Ja, jag skulle velat ha köpt med mig allting hem men det går ju inte 😛 Har i alla fall hämtat jättemycket inspiration från We heart it så jag håller på att spricka av vårkänslor! 🙂

fas fas1 fas2


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *